GEL LAK APLIKACIJA + COMBI MANIKIRA (junij)

Na tečaju se boš naučila permanentnega lakiranja nohtov ter kombinirane manikire. Tečaj bo vodila naša nohtna stilistka Saška, ki je višja kozmetičarka. Redno se izobražuje in izpopolnjuje svoje znanje. S svojimi bogatimi izkušnjami, ki jih je pridobila z delom v salonu ter s svojim smislom za estetiko vas bo vodila skozi tečaj in vas naučila pravilnega postopka permanentnega lakiranja.

Datum in ura: 16.6.2023
Trajanje tečaja: 1 dan (6-7 ur)
Lokacija: Partizanska ul. 27, SI-2310 Slovenska Bistrica
Število prijavljenih: 4 / 5
Cena: 146,40 €

Na tečaju GEL LAK APLIKACIJA + COMBO MANIKIRA se bomo naučili permanentnega lakiranja ter pravilne obdelave obnohtne kožice, spoznali trike in odpravili najpogostejše napake. Gre za enodnevni tečaj, primeren predvsem za začetnike.

Program tečaja obsega naslednje sklope:
-priprava naravnega nohta,
-obdelava obnohtne kožice
-brusni aparat in nastavki
-nanos gel laka
-grajene bleščice
-francoska manikira

Z veseljem pa bomo na tečaju predelali tudi tematike na vašo željo in pobudo.

TEČAJ SE PRIČNE OB 8. URI. Na tečaju boste potrebovali MODEL z NARAVNIMI NOHTI, ki si ga uredite sami. Model se nam pridruži ob 10.uri.

Tečaj se plača v enkratnem znesku. Po prijavi boste na mail prejeli predračun, ter podrobnejše informacije glede tečaja. S plačilom predračuna si zagotovite mesto na tečaju. Po opravljenem tečaju boste prejeli diplomo, na dan tečaja pa vam v naši trgovini priznamo tudi popust.

NAVODILA ZA IZPOLNJEVANJE PRIJAVNICE: Zapisati je potrebno ime in priimek. Ime, ki ga boste navedli, bo kasneje zapisano tudi na diplomi, zato naj bo zapisano pravilno, brez vzdevkov, okrajšav, ipd. Napisati je potrebno tudi celotni naslov: ulica, poštna številka in pošta. Obvezen je tudi vaš mail –  prosimo, da ste nanj odzivni, saj vam bomo posredovali podrobnejše informacije glede tečaja. NA TEČAJ SE PRIJAVITE ENKRAT, saj v nasprotnem primeru zasedete dve mesti.

gel lak JUNIJ