BRILLBIRD ČOPIČI

Čopič je nepogrešljiv pripomoček vsake nohtne stilistke.

Brillbird čopiči so narejeni iz kvalitetnih materialov – sintetične ščetine in naravne dlake in so vrhunsko zasnovani.

V ponudbi imamo veliko najrazličnejših čopičev, zato vam želimo najosnovnejše čopiče predstaviti, da bo nakup lažji.

ČOPIČI ZA GRADILNE GELE

To so čopiči, ki se uporabljajo pri gradilnih gelih, kot so Icy, Cover builder, Latte extra gel, itd.

To so GEL HARD, ki je iz sintetičnih ščetin, njegova širina omogoča lažje nanašanje gela, dolžina ščetin pa natančnejši nanos; HARD FLAT je po izgledu enak kot gel hard, le da je iz naravne dlake, GEL 3, GEL 4 in GEL 6 pa sta ožja čopiča, primerna za stranke, ki imajo ozko/majhno nohtno površino.

Čopič Gel 3

ČOPIČI ZA AKRILGELE

Čopič, ki se največ uporablja pri akrilgelih je zagotovo 3D ART, ki ima 12.5 mm dolge ščetine in je zelo enostaven za uporabo. Čopiča, ki se prav tako uporabljata za akrilgele sta čopič AKRYL (22mm) in čopič AKRYL ART (8,5mm).

ČOPIČI ZA BARVNE GELE

Čopič, ki je odličen za nanos barvnih gelov Brush&go ali Color gelov je prav gotovo SMILE LINE (7.8 mm) in SMILE LINE SHORT 7.0 mm. Oba čopiča sta iz naravne dlake.

Čopič Smile line

ČOPIČI ZA TANKE LINIJE

To so ČOPIČ 0, 0 LONG (daljši) in 0 SHORT (krajši). Primerni so za risanje izrazito tankih linij, kot je npr. ‘smile line’ pri francoski manikiri. Ščetine čopičev so iz sintetičnih vlaken.

Čopič 0

ČOPIČI ZA OMBRE EFEKT

Ombre efekt lahko ustvarite s čopičem OMBRE in FLAT OMBRE. Z obema čopičema boste ustvarili čudovito prelivanje barv.

ČOPIČI ZA RISANJE in NAIL ART

To so čopiči za najrazličnejše nail art tehnike. Mednje spadajo čopiči LINE, GRADIENT, ONE MOVEMENT 1, ONE MOVEMENT 2, ONE MOVEMENT 3, SHADOW ART, SHADOW GEL, SHADOW PRO. Prav vsak od teh čopičev ima svoje specifike. Opisali jih bomo v naslednjem članku.

Za čopiče moramo tudi primerno skrbeti. Prepovedano je umivanje s cleanerjem, saj le-ta škodi ščetinam. Čopič mora biti ves čas ‘masten’, seveda pa svetujemo tudi, da čopiče hranite v torbi za čopiče.

Torba za čopiče