naša zgodba

O nas

Vsako potovanje se začne s prvimi koraki. Negotovimi, nerodnimi in kratkimi, sčasoma pa koraki postajajo večji, bolj samozavestni ter trdni. In glej ga zlomka, ko se obrneš nazaj ugotoviš, da si prehodil že lep kos poti, pa sploh ne veš kdaj. Vidiš le cilj pred sabo, vodi te srce, noge pa sledijo same proti zastavljenim ciljem.

Zgodba podjetja Brillbird Slovenija se je pričela pisati septembra 2014, ko smo odprli prvo manjšo trgovinico v Slovenski Bistrici ter pričeli s spletno prodajo. Nohti so moja strast, ljubezen in navdih že od kar pomnim. Nohtkanje je zame sproščanje, moj vir energije. Prav ta strast me je popeljala v odkrivanje sveta nohtne industrije. Želela sem več, željna sem bila novega znanja, željna predajati pridobljene veščine, predvsem pa pokazati ženskam, da je potrebno tako malo, da se počutimo dobro v svoji koži.

Nov, prenovljen Brillbird salon v Slovenski Bistrici.

Blagovna znamka Brillbird me je najprej prepričala s svojo kvaliteto, nato pa še s svojo široko paleto izdelkov. Veliko prednost sem videla v nenehnem nadgrajevanju in izpopolnjevanju s strani proizvajalca. Ves čas sem strmela k izboljšavam in napredovanju tako svojega znanja kot tudi h kvalitetnemu uveljavljanju blagovne znamke v Sloveniji.

Verjela sem v uspeh. Z dobro vizijo in izjemno ekipo mi je naposled uspelo. Februarja 2016 smo se preselili na novo lokacijo, sledila pa je popolna prenova in širitev salona in trgovine.

Prenovljen salon iz zornega kota naših nohtnih stilistk.

Skozi leta smo sestavili čudovito ekipo, brez katere Brillbird zagotovo ne bi bil, kar je danes. Skrb za stranke in njihovo zadovoljstvo je naše glavno vodilo, trud in požrtvovalnost pa naš ključ do uspeha. Vsakoletno organiziramo večje dogodke in izobraževanja, s čimer povezujemo nohtne stiliste iz celotne Slovenije.

Direktorica Maja Bračič z ekipo

skupaj zmoremo več

Brillbird Slovenija team

Katarina Babšek
prodaja
Katarina je naša nova sodelavka, del naše ekipe je šele nekaj mesecev. Je prijetna in marljiva oseba, z veseljem vam bo pomagala pri spletnem nakupu ali pri nakupu v naši trgovinici. Oglasila se vam bo na telefon in vam pomagala pri uskladitvi termina za nohte.
Karmen Rojko
administracija in izobraževanja
Karmen skrbi za »papirologijo« in je koordinatorka vseh tečajev, ki se odvijajo v Brillbirdu. Aktivna je tudi na področju ustvarjanja vsebin za družbena omrežja in spletne strani in je Majina desna roka. V Brillbirdu je zaposlena od leta 2020. Kariero v Brillbirdu je začela z delom v prodaji in spletni prodaji, trenutno pa se ukvarja z Brillbird izobraževanji in stvarmi, ki spadajo v pisarniški del podjetja.
Snežana Kralj
nohtna stilistka
Snežana je pri svojem delu izredno natančna in precizna, zaradi česar je pri strankah zelo priljubljena. Svoje delo opravlja z velikim veseljem in kot nohtna stilistka je prilagodljiva, saj ji največ pomeni zadovoljstvo njenih strank. Po daljšem premoru (porodniški dopust) se je ponovno vrnila v Brillbird ekipo, termini pa se ji že zelooo hitro polnijo 🙂 Snežana res obvlada svoje delo, zato jo lahko spoznate tudi na Osnovnem tečaju, kjer Maji pomaga učiti bodoče nohtne stilistke.
Nina Zorko
nohtna stilistka
Nina je pri Brillbirdu zaposlena že zavidljivih 6 let. Poleg tega, da ustvarja čudovite nohtne kreacije, pomaga tudi pri tečajih in sodeluje pri ustvarjanju vsebin za družbena omrežja. Aktivna je tudi pri pripravi in izvedbi vseh dogodkov, ki jih priredimo čez leto.
Maja Bračič
International Brillbird Master Educator
Maja je pravi naslov, če želite nohte ekstremnejših oblik ali nohtke, ki zahtevajo več spretnosti in znanja. Prav tako je aktivna na področju Brillbirdovih izobraževanj – vodi vsaj tri tečaje mesečno. Sama svoje znanje pili v tujini. Je mednarodna Brillbird master edukatorica.

skupaj zmoremo več

Brillbird Slovenija ambasadorke

Janina Tesovnik
Mlada nohtna stilistka z zavidljivimi izkušnjami. Z Brillbirdovimi izdelki ustvarja v lastnem salonu v Šoštanju. Je ponosna Brillbird ambasadorka, veliko pa vlaga tudi v svoje znanje, zato jo srečate na vseh pomembnejših tečajih, ki se odvijajo pri nas.
Aida Mahić
Že deset let vodi svoj nohtni studio, kjer s svojim kolektivom skrbi za stranke iz Zasavja. Izobraževanje, nenehne izboljšave in novitete so splošne smernice, ki se jih držijo pri svojem delu. Zase pravi, da zelo rada ustvarja in pri tem ji pomagajo Brillbird izdelki.
Teja Erbežnik
Nohtna stilistka, ki ima salon v Domžalah. Teji je najpomembnejše kvalitetno opravljeno delo, zato se redno izobražuje na vseh področjih. Sodelovanje z Brillbirdom ji je v izjemno veselje, saj obožuje naše produkte in se redno izobražuje na naših izobraževanjih.
 • KOLEKCIJA POMLAD/POLETJE 2023

  Nova kolekcija Pomlad/Poletje nam je postregla s čudovitimi odtenki Hypnotic gel lakov. Ena od novosti je tudi nov čopič/krtačka za prah, ki ni le vizualno lep, temveč tudi zelo uporaben. Imamo tudi kar 2 nova gradilna gela, ki sta hkrati gel in hkrati barva, tako da nanos barve čez gel ni več potreben 🙂 Težko […]

 • Aquarell tehnika

  Akvarel je lahkotna slikarska tehnika, izvajalsko pa zelo zahtevna. Barve so transparentne in delujejo vodeno. Slika se tako, da se pigmente redči z vodo, najpogosteje s čopičem iz naravne dlake, nato pa se jih nanese na podlago. Barve se lahko prelivajo z ene v drugo ali pa so robovi ostri, slika se od svetlih proti temnejšim […]

 • IŠČEMO SODELAVKO V SALONU POLJČANE

  Brillbird Slovenija zaposli NOHTNO STILISTKO💅 >določen čas (nadomeščanje bolniške/porodniške)>polni delovni čas>Poljčane Opravljen moraš imeti Osnovni tečaj geliranja nohtov, zaželeno pa je tudi, da imaš izkušnje na tem področju. Če si zanesljiva, marljiva in pozitivna oseba z željo, da se učiš od najboljših ter iz sebe narediš vrhunsko nohtno stilistko, potem je to tvoja priložnost. Piši […]

 • PADAJOČI NOHTI

  V žargonu jih imenujemo tudi ‘krempljasti nohti’. Takšni nohti so zelo pogosti. Najbolje je, da noht čisto skrajšamo in ga na novo podaljšamo. Ker pa smo pogosto omejene s časom, je druga rešitev dvigovanje (ravnanje) nohta z gelom. Kako se tega lotimo? Gel razporedimo po nohtu, na konico pa dodamo večjo količino. Naslednji korak je […]

 • Poznaš razliko med sterilizacijo in dezinfekcijo?

  Poznaš razliko med sterilizacijo in dezinfekcijo? . V videu, ki je objavljen na naših družbenih omrežjih ti pokažemo kako smo se sterilizacije lotili mi. IG: https://www.instagram.com/reel/CoDdDZuIxwv/?utm_source=ig_web_copy_link FB: https://www.facebook.com/1199703763/videos/701605534757040/. Sterilizirale smo pedikerske pripomočke. Sterilizacija pa se izvaja na vseh kovinskih pripomočkih pri pedikuri in manikiri. Ob prisotnosti obolelih nohtov pa je pripomočke po uporabi NUJNO takoj […]

 • ODPOVEDI TERMINOV

  Cenjene stranke. Vse pogosteje se dogaja, da na dogovorjeni termin zamujate, ali nanj enostavno ne pridete. Dan pred dogovorjenim terminom vam vedno skrbno pošljemo SMS, da vas na termin še posebej opomnimo. Za vašo storitev si planiramo eno uro do dve (odvisno od storitve). V času, ko vas ni, ker ste “pozabili” odpovedati termin nohtna […]