NOVE PRILOŽNOSTI

Kakorkoli obrneš, tečaj je nova priložnost …

Ura je devet zjutraj in tečajnice počasi prihajajo v salon. Karmen jih z nasmehom na obrazu sprejme in se predstavi ter ponudi kavico. Naše kave so res fantastične in dodobra nas prebudijo, da smo pripravljeni na nove izzive, ki prihajajo tekom dneva. Tečajnice so si med seboj zelo različne. Kot smo si pravzaprav različni tudi ljudje med seboj. Nekatere so zgovorne, vedoželjne, spet druge so zadržane, nekoliko nestrpne in v pričakovanju začetka tečaja. Nekatere punce pridejo že z ogromno predznanja, nekatere pa pri nas svojo karierno pot pri nas začnejo iz čiste »nule«, kot popolne začetnice. Ponosni smo, ko spremljamo njihov napredek.

Maja jih pričaka v učilnici in hitro se razbije mučna tišina, saj Maja res zna z ljudmi. Je zgovorna in sproščena in prav nikoli se ne zgodi, da bi katera tečajnica od nas odšla slabe volje ????

Tekom izobraževanj se punce povežejo med seboj in veliko prijateljstev ostane skozi leta. Vzdušje na naših izobraževanjih je res sproščeno in to je ena izmed naših vrlin. Na prijeten način, v prijetnem vzdušju ustvarjati dovršene nohte kreacije.

Tečajev pri nas je res veliko, a prav vsak izmed njih ima svoj čar. Ponosni smo na to, da nam tečajnice zaupajo in se odločijo za nas ter za zvestobo našemu materialu. Veselimo se prihodnosti in vsega lepega, kar bo prinesla s seboj …