ZGODBE TEČAJNIC 1.del

Bliža se september in z njim se vračajo naši tečaji. Velikokrat smo že izpostavili, zakaj so naši tečaji na vrhunskem nivoju, tokrat pa z vami želimo deliti izkušnjo naše tečajnice – nohtne stilistke Kaje Stoporko, ki je svojo kariero začela prav na našem osnovnem tečaju. Še vedno se pri nas redno izpopolnjuje, kar se jasno kaže na njenih čudovitih izdelkih.

“Bilo je leto 2017, ko sem končno zbrala pogum in sem se odločila, da je čas da začnem slediti svojim sanjam in raziskovati svet nohtov. Po dolgem raziskovanju in spremljanju punc, ki nudijo tečaje, sem se odločila da obiščem Brillbird in Majo. Izkazalo se je za super odločitev saj lahko rečem da je Maja moja “nohtarska mami” saj me je dejansko naučila kako se pravilno drži čopič, izbere material, uporablja pilico in naredi poslikavo. Vse skupaj mi je pomagalo da lahko rečem da imam uspešen salon in da lahko res delam kar me veseli. Pri Brillbirdu se izobražujem letno vsaj 2x, da držim kvaliteto, se izpopolnjujem in sledim novostim. Draga Maja tebi pa hvala, da nisi obupala nad mano, odgovorila na vsa čudna vprašanja, spremljala moj napredek in me popravljala v stvareh ki še niso bile odlične ❤️

Kaja ni le zelo dobra nohtna stilistka, je tudi čudovita oseba; vedno pozitivna in nasmejana. K nam redno prihaja na nohte, zelo pridno pa se udeležuje tudi vseh naših dogodkov. Hvaležni smo za take tečajnice in neskončni veseli ob njihovih uspehih.